Rondje Hoogeveen – Hollandscheveld – Noordscheschut

Het was dinsdag 30 maart 2021 heerlijk weer, dus ik besloot na het werk een rondje te fietsen. Nog even niet op de mountainbike, maar lekker op de racefiets. Het werd een rondje Hoogeveen – Hollandscheveld – Noordscheschut – Hoogeveen. Kon ik meteen mijn nieuwe Garmin Edge Explore eens uitproberen!

Komoot, Strava en Garmin

Ik had op Komoot een route gemaakt en via een koppeling met mijn telefoon kwam deze route op mijn Garmin fietsnavigatie apparaat terecht. Ideaal! En na afloop zet hij hem zelf automatisch op Strava. Ideaal! Het was nog even zoeken hoe ik de rit na afloop moest opslaan, maar daar kwam ik pas achter toen ik de route gefietst had. Het starten ging wel goed.

Hoogeveen – Hollandscheveld – Noordscheschut – Hoogeveen

Cube Attain

Het was één van de eerste dagen van het jaar dat het echt lekker weer was. Gewoon in korte broek en korte mouwtjes op de fiets. Echt genieten! In Hoogeveen zelf was het nog een beetje druk op het fietspad. Vanwege het mooie weer waren meer mensen op de weg (het fietspad) dan normaal, maar eenmaal het buitengebied in kon je echt genieten van de rust. Eerst dus Hoogeveen uit, dan langs de ‘nieuwe’ rondweg bij Hollandscheveld. Richting en langs Schoonhoven, twee keer links terug naar Hollandscheveld, rechtsaf naar Noordscheschut en via een stukje industriegebied van Hoogeveen weer terug naar huis. Al met al een leuk rondje om nog een keertje te rijden. En dan maar hopen dat het niet hard waait. Want tegen de wind in fietsen vind ik nog steeds niet leuk.

Strava

Hieronder de Strava gegevens van het ritje:

(Visited 191 times, 1 visits today)