Wat ik doe in en met mijn vrije tijd

Wat ik doe in mijn vrije tijd

 

In mijn vrije tijd mag ik onder andere graag in de tuin rommelen, tv kijken (vooral voetbal en formule 1), door het bos wandelen en muziek luisteren. En beetje surfen op het internet. Zo nu en dan mag ik graag wat fotograferen en een stukje fietsen begin ik ook steeds leuker te vinden. En dit alles uiteraard geheel in willekeurige volgorde. Net hoe de wind waait.

Sport

sportschoolVóór de Corona-crisis was ik veel in de sportschool te vinden, ik probeerde er zo’n drie keer in de week te zijn. En dan ook nog wat aan sport te doen natuurlijk! 🙂 Ik ben ermee begonnen tijdens mijn burn-out in 2018/2019. Ik merkte dat ik me er langzaam maar zeker beter door ging voelen en hoewel ik soms ook gewoon echt geen zin had, ging ik er toch naartoe en was ik achteraf altijd blij weer geweest te zijn.

Maar toen kwam de Corona-crisis en was het sporten voorbij. Ik ben geen type die in de woonkamer gaat sporten, dus zodra het kan en mag, ga ik het zéker weer oppakken!

Uiteraard sta ik ook graag langs de lijn op het voetbalveld, bij mijn zoon kijken. Blijft een leuk iets….

Ook kijk ik graag naar Formule 1, en dan met name natuurlijk naar Max Verstappen. En naar mooie voetbalwedstrijden. Met name Ajax (in Nederland) en Barcelona, omdat ik ‘fan’ ben van Frenkie de Jong. Maar ook van Hakim Zyech. Jammer voor Ajax dat hij weggaat, maar een mooie kans voor hem.

Omdat hij niet normaal afscheid heeft kunnen nemen in verband met de Corona Crisis hebben Ajax en Ziggo een mooie afscheidsvideo gemaakt. En omdat hier hele mooie voetbalfragmenten inzitten én omdat ik van mooi voetbal houd, kun je hier die video ook bekijken.

Fietsen

Oké, het klinkt misschien een beetje burgerlijk, maar aan de andere kant: mijn leeftijd gaat langzaam maar zeker ook richting de 50. Met mooi weer een stuk fietsen vind ik echt fijn. Je komt op plekken waar je met een auto niet komt en er valt in onze omgeving (lees: Drenthe) veel moois te zien. Ook deze zomer zullen we weer regelmatig op de fiets te vinden zijn, dat weet ik zeker!

 

In de winter mag ik graag een puzzel maken (hoe burgerlijk!) en ben ik dol op onze houtkachel (met én zonder wijntje).

 

Je ziet: ik heb geen probleem met het vullen van mijn vrije tijd!

Fotograferen

foto's maken doe ik te weinig

Iets wat ik veel te weinig doe, maar wat ik wel heel leuk vind, is fotograferen. Soms neem ik het  fototoestel mee in de fietstas, maar vaak vergeet ik hem gewoon. Dan kom je langs mooie plekjes en denk je ‘had ik nu het fototoestel maar’. Meestal maak ik dan maar een foto met mijn mobieltje, maar dan worden de foto’s toch minder….. Ik moet het echt vaker gaan doen!