Racefiets ritjes en routes

Racefiets ritjes en routes

|Mijn racefiets : de Cube AttainSinds eind februari 2021 ben ik in het bezit van een racefiets. Geen ultra hight tech modelletje, maar gewoon een instapper van Cube, de Cube Attain. Eigenlijk kwam het toevallig allemaal op zijn plek. Aangezien ik door een blessure een tijdje niet mocht MTB-en, liep ik rond met het idee om een racer aan te schaffen. Maarja, om de stap te wagen is wel een dingetje. Totdat ik iemand sprak die nog niet zo lang terug een nieuwe fiets had gekocht. Na twee keer er op gefietst te hebben achter kwam hij er achter dat het tóch niets voor hem was. Ik kon de fiets voor een heel mooi prijsje overnemen. En voilá: Walter heeft een racefiets.

Klikpedalen op mijn racefiets

In het begin fietste ik nog met ‘gewone’ pedalen, maar als snel werden er SPD SL pedalen aangeschaft en rijd ik mijn rondjes met wielrenschoenen aan mijn voeten.  

Ik zal, net als bij de MTB Ritten, proberen bij te houden welke rondjes ik heb gereden. Het lijkt mij leuk om straks gewoon wat langere tourritten te maken. Maar eerst gebruik ik deze fiets om te herstellen van mijn blessure en weer op conditie te komen. Mijn routes die ik op deze fiets rijdt plaats ik vanaf nu dus ook op deze website. Het zullen voornamelijk (zelfgemaakte) routes in Komoot of de ANWB Eropuit App zijn die ik na het fietsen hier deponeer. Verwacht van mij geen routes van honderd kilometer of meer. Eerst meer eens zien of het iets voor me is. Omdat ik wielrennen kijken op tv leuk vind, wil dat niet zeggen dat ik het zelf fietsen op zo’n fiets ook zo leuk vind!

Mijn ritjes en routes op de racefiets

(Visited 260 times, 1 visits today)