Racefiets ritjes en routes

Racefiets ritjes en routes

|Mijn racefiets : de Cube AttainSinds eind februari 2021 ben ik in het bezit van een racefiets. Geen ultra hight tech modelletje, maar gewoon een instapper van Cube, de Cube Attain. Eigenlijk kwam het toevallig allemaal op zijn plek. Aangezien ik door een blessure een tijdje niet mocht MTB-en, liep ik rond met het idee om een racer aan te schaffen. Totdat ik iemand sprak die nog niet zo lang terug een nieuwe fiets had gekocht. Na twee keer er op gefietst te hebben achter kwam hij er achter dat het tóch niets voor hem was. Ik kon de fiets voor een heel mooi prijsje overnemen. En voilá: Walter heeft een racefiets.

In het begin nog met ‘gewone’ pedalen, maar als snel werden er SPD SL pedalen aangeschaft en rijd ik mijn rondjes met wielrenschoenen aan mijn voeten.  

Ik zal, net als bij de MTB Ritten, proberen bij te houden welke rondjes ik heb gereden. Het lijkt mij leuk om straks gewoon wat langere tourritten te maken. Maar eerst gebruik ik de racefiets om te herstellen van mijn blessure en weer op conditie te komen. Mijn routes die ik op deze fiets rijdt plaats ik vanaf nu dus ook op deze website. Het zullen voornamelijk (zelfgemaakte) routes in Komoot zijn die ik na het fietsen hier deponeer.

Mijn ritten en rondjes

(Visited 210 times, 1 visits today)