Wat ik doe voor de kost

Websites

Op mijn visitekaartje staat “Webdeveloper”. Dit houdt in dat ik websites maak en onderhoud. Ik heb mij de laatste jaren meer en meer gespecialiseerd in WordPress sites.
WordPress is een  Open Source CMS (Content Management Systeem), een gratis kant-en-klaar pakket waar snel websites mee kunnen worden gebouwd. Om de website aan al je wensen te laten voldoen is vaak een stuk maatwerk nodig.

WordPress maakt gebruik van Templates voor de uitstraling van de site. Deze zijn natuurlijk aan te passen, maar je moet wel weten hoe! En ik weet dat…. Voor extra functionaliteit zijn oneindig veel plugins beschikbaar. Vaak hebben die ook nog wel een aanpassing nodig om hem helemaal naar wens te krijgen, maar ook daar draai ik mijn hand niet voor om.

Soms zijn de wensen van klanten zó specifiek, dat daar een plugin voor moet worden gebouwd. Kan ik!

Responsive

cevebo.nlDe tijd dat mensen alleen van achter hun pc websites bezoeken ligt ver achter ons. Steeds meer en meer worden websites bezocht via zogenaamde mobile devices, zoals smartphones en tablets.
Daarom is het belangrijk dat websites er ook op die apparaten goed uit zien. Heeft u nog een verouderde website die nog niet fijn werkt op een mobiel apparaat? Ik kan uw website responsive maken, zodat de investering in uw huidige website niet verloren gaat, maar u uw website bezoekers wel een goed uitziende, prettig werkende website voorschotelt.

Benieuwd wat ik zoal heb gemaakt? Kijk dan eens op mijn portfolio!

Ohja, tijdens mijn werk loop ik regelmatig tegen zaken aan waarvan ik denk: ik ben vast niet de enige die hier ‘last’ van heeft of die dit of dat steeds vergeet. Daarom heb ik wat tips op mijn site gezet. Klik op de button hieronder voor wat nuttige tips.

(Visited 289 times, 1 visits today)