WordPress 5.4

WordPress 5.4Ik moet het toegeven, ik was slecht (lees: niet) voorbereid op een nieuwe WordPress versie. Gewoon, ik wist niet dat het er aan zat te komen. Mijn fout. Sorry. Maar vanmorgen zag ik opeens dat er een nieuwe wordpress versie uit is: 5.4

Tja, en dan ga je toch hopen he… hopen dat Gutenberg verbeterd is. Want het concept is erg mooi, maar in de praktijk valt het nog weleens tegen. Maar goed, de tijd zal het leren. Op diverse websites op het werk wordt met Gutenberg gewerkt, dus we zullen er snel achter komen of de Gutenberg blokken inderdaad verbeterd zijn.

Eerst maar weer eens wat websites bijwerken.

Ohja: Mocht je nu denken: “ik heb nu door Corona toch alle tijd om het zelf te doen” (je website bijwerken) dan snap ik dat natuurlijk. Mag ik dan wel 1 tip geven?

Maak een backup. Van je bestanden én van de database. Dat voorkomt een hoop gedoe als het onverhoopt toch ergens fout gaat.

Wordt (misschien) vervolgd……

(Visited 57 times, 1 visits today)